Hva er den perfekte uteplassen for deg?

Drømmer du om festlige sommerkvelder med gode venner på takterrassen, eller stille, varme kvelder med en god bok på balkongen? Våre hus har uteplasser for enhver smak – og vi hjelper deg gjerne med å skape de perfekte uteplassene i ditt drømmehus.

Gode uteplasser forlenger ikke bare sommeren, de fungerer også som ekstra oppholdsrom og får huset ditt til å virke større.

Kanskje skal du bygge på en liten eller veldig skrå tomt – og bør vurdere hus med takterrasse? Eller bor du et værutsatt sted, med mye nedbør og vind, og trenger en skjermet uteplass? Om du har tomt med flott utsikt er det også viktig å ha uteplasser der utsikten kan nytes maksimalt.

– Før du velger husmodell er det utrolig viktig at du tenker over hvilke behov du har og hvordan du har tenkt til å bruke uteplassene. Dette er spørsmål våre boligkonsulenter gjerne hjelper deg å finne svar på. Deretter er det vår oppgave å skape de perfekte uteplassene for deg og din familie, sier arkitekt Arnfinn Dammen.

Vil du finne ditt nye drømmehus?

Bestill vår huskatalog helt gratis!

Du har også mulighet til å lage din egen min side bruker på Boligpartner.no for å se katalogen digitalt. Følg linken nedenfor for å gå til katalogsiden.

Kontakt vår kundekonsulent

Odd_Erik_Bakkenget

Odd Erik Bakkenget

Kundekonsulent