Stokkberget

Fem moderne prosjekterte eneboliger over 2 plan. 4 sov. Carport og sportsbod. Fantastisk utsikt og gode solforhold.

Her bygges totalt 15 enheter fordelt på 5 eneboliger i kjede, to halvparter og 8 leiligheter. Stokkberget B2 er et gjennomtenkt prosjekt tilpasset omgivelsene og forventning til standard. Prosjektert fem kjedede eneboliger med bl.a 4 soverom og 2 bad. Lyse og moderne overflater, eikeparkett og downlights i flere rom, samt gjennomgående høy standard.

Vi ønsker å fremheve følgende kvaliteter:

- Nybygg med det som følger av standard og garantier.
- Rolige og trygge omgivelser i en hyggelig gate.
- Området er etablert med primært eneboligbebyggelse.
- Gangavstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, skianlegg, turmuligheter sommer og vinter.
- Mulighet for tilvalg for å gjøre de endringer man vil før ferdigstilling.
- Solrik tomt med flott utsikt.
- Carport og sportsbod.
- Vedfyring og varmekabler

Innhold:

I disse flotte husene kjører du rett inn i carporten, hvor du kan oppbevare barnevogner, sykler, ski og hageutstyr i sportsboden rett innenfor. Enklere blir det ikke! Å ha inngangs-partiet på hovedplanet i 2. etasje gir en herlig følelse av bo høyt med god utsikt. Det åpne kjøkken- og stueområdet sørger også for at man får utnyttet utsikten maksimalt. Store vinduer gir masse lys - noe som gir en unik romfølelse og skaper nærhet til omgivelsene utenfor. Og tenk om sommeren når du kan nyte de lange, svale dagene ute på balkongen med sol fra morgen til kveld, her er det godt å leve! I tillegg inneholder hovedetasjen ett bad og soverom med vindu ut mot hagen.

De tre andre soverommene, hovedbadet og vaskerommet er plassert i underetasjen. Legg merke til at det midterste soverommet har dør ut til en koselig og overbygd uteplass. Alle eneboligene har også en egen, asfaltert adkomst med plass til én gjesteparkering, samt en grønn lunge foran huset.

Standard:

Et godt hjem er et sted man hører hjemme. En bolig som harmonerer med hvem man er og hva man liker. En av fordelene ved å flytte inn i en ny bolig i Stokkberget er nettopp det at du får muligheten til å sette ditt preg på den. Her kan du velge din favorittparkett, veggene du alltid har drømt om og kjøkkeninnredningen du har siklet på i årevis. Vi hjelper deg gjerne på veien mot drømmehjemmet!

Gulv: Parkett og flis.
Vegger: Sparklet/malt gipsplate og baderomsplater.

Bad: Flislagte gulv og baderomsplater på vegger.

Vaskerom: Flislagte gulv, baderomsplater på vegger.

Gang: Eikeparkett på gulv, sparklet og malt gipsplate på vegger.

Soverom, stue, kjøkken og bod: Eikeparkett på gulv, sparklet og malt gipsplate på vegger

Fyring/Oppvarming:

Gang, vaskerom og bad leveres med elektriske varmekabler. Vedfyring på stue.

Beliggenhet:

Boligfeltet vil bli et nytt og moderne tilskudd i et etablert boligområde i Åsen. Tomten ligger i svakt skrånet terreng som gir boligene ypperlige utsikt- og solforhold mot sentrum og Hammervatnet.

I Åsen er det kort vei til det du trenger i en travel hverdag. Fra din nye bolig på Stokkberget er det bare en kort spasertur ned til sentrum med matbutikk/post i butikk, barnehager, barne- og ungdomsskolen, togstasjonen, banken, legekontoret og kunstgressbanen. I tillegg bygges det nå en flerbrukshall like ved kunstgressbanen. Det kryr også av flotte turstier i området.

I Åsen finnes dessuten et svært aktivt lokalsamfunn med mange ildsjeler, foreninger og idrettslag. Les gjerne mer på bygdas egen hjemmeside: www.aaseninfo.no. Det gode kollektivtilbudet gjør det også enkelt å jobbe og benytte seg av shopping-, sports-, og kulturtilbudet i de større stedene rundt Åsen. Å leve på Stokkberget gir deg en behagelig, praktisk og innholdsrik hverdag - full av muligheter

Adkomst:

Kjør E6 sørover og ta til høyre inn på Mossingvegen og over bruen, like ved kunstgressbanen. Ta første til høyre inn Sveet og ta til venstre inn Stokkanvegen. Stokkberget B2 vil da ligge på din høyre side etter ca 200 m.

Parkering:

I egen carport samt oppstillingsplasser på egen tomt.

Overtakelse:

Beregnet ferdigstillelse er 14 - 18 mnd etter at
selgers forbehold er erklært frafalt, og bygging er igangsatt.

Byggemåte:

Boligene oppføres i treverk med kledning. Støpt grunnmur.

Energimerking:

Energiattester vil bli utarbeidet og overlevert kjøperne ved overtagelse.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Utleie:

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Beskaffenhet:

Det vil bli etablert lekeområde med sandkasse og huskestativ. Asfaltert internveier i området utenfor boligene. Carportplasser vil få støpt betongplate på grunn. Plenområder vil bli raket og tilsådd etter hvert som områdene ferdigstilles. Det vil bli montert 4 stk gatelysmaster som vil lyse opp uteområde/lekeplassen i boligtunet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5037
Gårdsnr: 213
Bruksnr: 43

Vil du finne ditt nye drømmehus?

Bestill vår huskatalog helt gratis!

Du har også mulighet til å lage din egen min side bruker på Boligpartner.no for å se katalogen digitalt. Følg linken nedenfor for å gå til katalogsiden.